Hétfői Hazai: Panyi Zsuzsi vibráló színei

2011.08.29. 19:07 MomLovesDiamonds

 

„Szeretem a színeket, legfőképp a telteket.
Álmodozáskor, tervezéskor ők dominálnak.
Szinte vibrálnak bennem a kavargó színek.”

A fenti sorok Panyi Zsuzsi ékszertervezőtől származnak, akinek igazán hihetünk, hiszen kollekcióiból szinte lekiabálnak ránk a gyönyörűbbnél gyönyörűbb, élénk és életteli színek.

 

Nemsokára itt az ősz és tél, amikor „mindenki” szürkében-barnában-feketében gondolkodik, ilyenkor igazán  öröm színeket is látni!

A ragyogó színek mellett Zsuzsi ékszereinek másik jellemzője a „tudatos egyszerűség”, azaz a minimál stílus, retro karakter és a forma dominanciája. Szinte minden ékszerénél láthatjuk ezeket. 

 

 

 

Egyszerűbben fogalmazva: töltött cukorka színű és formájú ékszerek:)

Mivel tudjuk, mennyire imádom a minimál stílust és a szép, telt színeket, valamint a feltűnő ékszereket (hmm hmm…) nem csoda, hogy Zsuzsi ékszereivel azonnal belopta magát a szívembe.

Érdemes elolvasni az ő tervezői mottóját:

„Akárcsak régen, ma is egyenes vonalakban gondolkozom.
Ezeket az egyeneseket varázsolja a kemence lágy ívekké és kerek formákká.
Engem pedig az üveg tanít és ezd, nap nap után, hajlékonynak, rugalmasnak maradni.

A szépség maga a személyiség és ez mindenkiben benne van. Egy ékszerben és kiegészítőben fontos, hogy ne vonja el a figyelmet a nőről. Szinte ne is ékszer legyen, hanem testrész, hiszen egy ilyen egyedi darab akkor válik élővé, amikor a tulajdonosa felveszi és a személyisége elkezd ragyogni.
Ha egy ember jól érzi magát a bőrében és boldog, akkor nyitott a szépre, fontos, hogy harmonikus tárgyak vegyék körül és ettől még boldogabb lesz. Ez egy örök körforgás, ez egy csoda.”

 

 

 Zsuzsi alkotásait Európától Amerikán át Ausztráliáig szerte a világon vásárolják és örömmel viselik, de ha a pesti WAMP-on jártok, ott is biztosan találkozhattok vele!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr633188833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása