Orlando Collection: SZÍNES fejdíszek és álmok:)

2011.12.27. 18:10 MomLovesDiamonds

 

A gyönyörű fekete-fehér kollekció után megérkeztek a pompás, élénk színű Orlando fejdíszek is!

 

Míg a fehér és ekrü fejdíszek inkább menyasszonyok számára készültek, addig a színesek abszlút a báli szezon favoritjai.

Orlandóék szeretik a pinket, a feketét és a lilát, valamint ezek kombinációit, és persze megtartják a fehér és ekrü árnyalatait is a 2012-es szezonban hordott estélyi ruháinkhoz.

 

Kis fantáziával ezerféleképpen viselhetjük így a régi kis feketénket egy Orlando fejdísszel, nyakpánttal, övdísszel, karkötővel -mindezt mindössze egyetlen darabot megvásárolva:)

 

 

 

Ki is reklamálta a múltkori Orlandós bejegyzésemből a színes darabokat? Remélem, most megtalálta a kedvére való fejdíszeket, s ha mégsem, akkor irány a Zoltán utcai kis "ékszerdoboz" butikocska, ahol a kedves Orlando-csapat biztosan szívesen megmutatja a még le sem fotózott legfrissebb kincseket is!

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr203499442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása