Hétfői Hazai: a színkirálynő Dori Csengeri

2012.04.23. 19:35 MomLovesDiamonds

Elcsípve:

Amerika legbefolyásosabb hölgye, Oprah és az angolok imádott Siennája mindketten szívesen és sokszor viselik ezt a márkát -csakúgy, mint a SATC vöröskéje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A magyar származású, ám a világ szinte minden pontját megjárt ékszer designer hölgy, Csengeri Dóri  a „hímzett couture” fogalmát vezette be az ékszertörténelembe.

Milánó, Barcelona, New York és Tokió… Ezekben a világvárosokban mind-mind találunk egy-egy Dori Csengeri üzletet, és nagyon, de nagyon sajnálom, hogy Budapestet nem sorolhatjuk ebbe a nemes társaságba.

Bár az én szerény pénztárcámnak valószínűleg megfizethetetlen kategória lenne Dóri egy-egy textil-kristály-fém kombinációs ékszere, de ha kitartóan gyűjtenék úgy 120 évig, esetleg egy lottónyereménnyel beljebb kerülnék…:) de ha legalább egy-egy darab kis fővárosunkban is látható lenne valamelyik nagyobb ékszerüzletben, legalább a saját szememmel csodálhatnám meg a tervezőnő egy-egy remekművét.

Azt hiszem, a Dori Csengeri márka esetében is hiába próbálnám meg írásban visszaadni ékszereinek pazar színvilágát, monumentális méreteit és mégis kifinomult, igazi couture jellegét, inkább „lopok” a márka Facebook-oldaláról és megmutatom Nektek is, hogy az első látásra talán túl egyedinek tűnő darabok milyen kitűnően illenek a 2012-es trendek bármelyikébe:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr514469041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása