Christy Turlington és a Louis Vuitton őszi ékszerkollekciója

2011.08.30. 18:31 MomLovesDiamonds

 

A Louis Vuitton nemcsak gyönyörű táskákat, hanem csodálatos ékszereket is alkot.

2011-es őszi ékszerkollekciójukat pedig nem máson, mint a 90-es évek egyik legendás szupermodelljén, Christy Turlingtonon mutatta be a divatház.

 

 

Amellett, hogy a "nagy ötös", azaz Christy, Cindy, Naomi, Linda és Claudia napjainkban ismét reflektorfénybe kerültek és újra a leghíresebb címlapokról mosolyognak ránk, visszahozva ezzel a nagy supermodellek divatját, az arisztokratikus Christy tökéletes választás a LVMH ház részéről, hiszen megjelenése azt a kifinomultságot és tökéletességet közvetíti, amelyet maguk az ékszerek is. 

 

 

Steven Meisel gyönyörű fotóin natúr sminkben és összefogott hajjal, visszafogott fekete ruhában pózoló Christyn meseszépen érvényesülnek a ragyogó ékszerek.

Semmi nem vonja el figyelmünket a legújabb trendeknek megfelelően óriási és színes ékszerekről, a drágakövek és gyémántok kavalkádjáról.

 

Remélem, Titeket is elvarázsolnak ezek a gyönyörű képek... Ráadásként egy "hogyan készült?"-video a fotózásról:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr103191189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása