Éljen a napfény színe! -a sárgaarany dicsérete

2013.02.11. 19:18 MomLovesDiamonds

Ti hisztek abban, hogy vannak "arany", illetve "ezüst" típusú emberek? Hogy ösztönösen vagy az egyik színhez vonzódunk, vagy a másikhoz?

GoldRing.jpg

Én nagyon sokáig hittem ebben, és szinte egész életemben mindig az ezüst, vagy a fehérarany szín tetszett. Volt főnököm, a Caprice tulajdonosa például sosem adott rám sárga aranyat -ahogy mindig mondogatta: You are very white :) (azaz: "te a fehér típus vagy" -és ezzel az ékszer-ízlésemre célzott)

Biztos voltam abban, hogy nekem csak és kizárólag a fehérarany, illetve ezüst színű ékszerek állnak jól, sőt, csak azok tetszenek.

De hát mindannyian változunk, így hát azt vettem észre magamon, hogy a divatba hurrikánként betörő "sárgaarany-láz" engem is elért, sőt, kezdem mindennél jobban megszeretni a sárgaarany (vagy arany színű) ékszereket!

Gold12.jpg

Nagyon tetszik, sőt, kifejezetten elegánsnak találom, ha például a föld színeivel, fehérrel, krémszínűvel, esetleg éppen olajzölddel, kekivel, vagy sötétkékkel kombináljuk, és ilyen hideg tél végi depis időben kifejezetten jobb kedvre is deríthet, ha csillog rajtunk egy kis sárgaarany :)

Gold4.jpgGold5.jpg

Télen, nyáron, kabáthoz, vagy éppen fürdőruhához, tárgyalásra, vagy szexi estére, estélyihez, vagy military stílushoz, mindig választhatunk egy szép darabot, és attól függően, hogy hogyan viseljük, lehet kifejezetten egyszerű kiegészítő, vagy éppen ruhatárunk leghangsúlyosabb darabja!

Gold6.jpgGold8.jpgGold10.jpg

Hölgyeim, aki hozzám hasonlóan "very white", azoknak azt tanácsolom, hogy próbáljatok néha ti is kilépni a komfortzónából, és amikor csak ti látjátok :), akkor dobjatok magatokra egy-egy sárgaarany színű ékszert, még az is lehet, hogy kellemesen meglepődtök :)

Várjuk együtt a tavaszt és a napsütést, addig pedig mondjuk egyszerre: Éljen a sárgaarany :)

Gold2.jpgGold17.jpgGold01.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr125074958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása