Kapd el a hajnali fényt!

2012.04.24. 20:11 MomLovesDiamonds

 

Tudtátok, hogy idén már 175 éves a Tiffany márka?

 

Az alapító Charles Tiffany 1837-ben találta meg a dél-afrikai Kimberly bányában azt a lime-sárga  óriásgyémántot, amelyből megalapíthatta világhírű ékszerházát.

A cég, mint napjainkban szinte minden világmárka, az eredeti, méregdrága „termékein” kívül megjelent „olcsóbb” ékszerekkel is.

 

Tiffanyék ennél is tovább mentek és a márka világhírnevére építve, az ékszerek mellett megjelentek táskákkal, dísztárgyakkal, sőt napszemüvegekkel is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az örök gyémántgyűrűk mellett annyira népszerű lett az ékszerház "második vonala", vagyis az ezüst, arany és egyéb, fémből készült, kő nélküli ékszerek, hogy a 175 éves jubileumi, 1837 márkanévre keresztelt kollekciót is ebből a mainstream vonalból készítette "Mr Tiffany":


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az 1837-ről, "Elkapni a hajnalfényt" címmel készítettek egy minifilmet is:

Happy birthday, "Mr." Tiffany:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr344471396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása