Ear Party On?

2012.10.26. 09:56 MomLovesDiamonds

Az elmúlt nyár "arm party" láza után, amikoris tucatszám pakoltuk magunkra a karkötőket, most itt a legújabb őrület:

Ear Party...

Earcuff_Ronda_Füli2.jpg

Mit gondoltok? A magam részéről amikor először megláttam ezt a "fülbigyót", (elnézést, fül-ékszert), az első reakcióm ennyi volt: Mi ez a rondaság??

Earcuff_Ronda_Füli.jpg

De ha belegondolunk, tulajdonképpen ez is csak egyfajta -igaz, speciálisabb- fülbevaló, amelyet születésünk óta viselünk és szeretünk... ha innen nézzük, akkor egy kissé megengedőbb az ember... végülis ha ezt szeretnénk viselni, nem kell hozzá újabb lyukakat ütnünk semmilyen testrészünkbe, és hát feltűnőnek feltűnő...

earcuff.jpgearcuff2.jpgEarCuff3.jpg

Bevallom nektek, hogy én még ez után sem lettem nagy rajongója ezen earcuff nevű ékszereknek, így elkezdtem keresni kedvenc designereimtől ilyen darabokat... Találtam szépet és csúnyát is, természetesen főleg az "őrült" tervezőknél, McQueen, vagy Marchesa darabokat:

Earcuff_McQueen.jpgEarCuff_Marchesa.jpg

És hát ugye drága hollywoodi sztárjaink közül is az extravagánsabbja ugrott rá először az earcuff-őrületre:

earcuffRihanna.jpgEarCuff_C..jpg

A legérdekesebb azonban a tervezői munkák közül számomra a Chanel earcuff-őrülete... a legutóbbi Chanel-show stylist-csapata a bemutató csodálatos meseszerű vízalatti, "fehér-dominancia" kiskosztümös világához earcuff-okat pakolt a modellekre, ráadásul szakítva az earcuff "fesztiválra való bolondság" image-ével, igazi elegáns, drágaköves earcuffokat mutattak be a nagyérdeműnek...

EarCuffChanel.jpgEarCuff1.jpgEarCuff6.jpgEarCuff5.jpg

Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Tetszik az earcuff?

Fesztiválra való szerintetek, vagy felvennétek elegánsabb alkalmakra -netán esküvőre- is?

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr154871013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása