Principessa Glamour a Guccitól

2013.03.14. 08:30 MomLovesDiamonds

Friss, elegáns és színes, minimalista és mégis nagyvonalú –ilyen a Gucci tavaszi RTW kollekciója. Csodálatos színek, káprázatosan egyszerű, letisztult és mégis csinos formák, hangsúlyos ékszerek

Egy szó: tökély!

Gucci2.jpg

Nem igazán szeretem, amikor az újságokban és a blogokon is már legalább 1 évvel előre mutatja be  mindenki a divatot, hiszen így nem marad idő és hely élvezni a jelen divatjának szépségét. Pedig a 2013-as tavaszi kollekciók rengeteg divatháznál nagyon jól sikerültek, és igazán gyönyörű ruhákat (és persze ékszereket!) láthatunk szinte mindenkinél.

A Guccinál pedig Frida Giannini igazi mesterművet hozott össze: a kollekcióról csak úgy süt a kifinomultság és a dolce vita érzés. A hatvanas-hetvenes évek által inspirált kollekciót „principessa glamour”nak nevezik és van is benne igazság: Ezek a ruhák gyönyörűek a kifutón, de igazi pompájukat mégis a napfényben mutatják, mondjuk egy olasz palazzóban a teraszon egy koktél társaságában viselve… :)

Gucci5.jpgGucci4.jpgGucci3.jpgGucci8.jpgGucci9.jpg

Külön öröm számomra, hogy a Gucci nagyon is odafigyelt az ékszerekre: meseszép darabokat hozott ki idén önmagukban is, és az ékszerruhák is káprázatosak!

Tavaszvárás&álmodozás –csakis a Guccival :)

Gucci12.jpgGucci13.jpgGucci14.jpgGucci15.jpgGucci16.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr895133956

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: online slots real money usa 2018.03.04. 04:43:52

VELOHÍREK 2009 március - DrDj kerékpáros és velomobilos blogja

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása