Tiffany a klímaváltozás ellen

2013.03.28. 23:51 MomLovesDiamonds

Az elmúlt hetek őrült időjárásáról már mindent elmondtak, amit el lehetett (és azt is, amit nem kellett volna), de azt hiszem, abban megegyezhetünk, hogy most már nem kérdés: nem élhetünk tovább ilyen környezetszennyező módon, változtatnunk kell!

Így gondolja ezt a Tiffany ékszerház is, aki tettekkel mutat jó példát: az EPA (vagyis az USA Környezetvédelmi Hivatala, amelynek feladata a vegyi anyagokkal kapcsolatos szabályozás, az emberi egészség védelme a természeti erőforrások: föld, víz, levegő megőrzésén keresztül) éves díját idén a Tiffanynak ítélte oda.TiffanyAward1.png

Tiffany-CO-Audrey.jpg

Az elismerés annak jutalma, hogy a Tiffany,  összesen 22 országban, mind a 240 ékszerszalonjában a lehető legkorszerűbbre és -környezettudatosabbra cserélte a világítási berendezéseit, a hűtést és ventillációt, és a klímaberendezéseket.

TiffanyLondon.jpg

Szívesen megnéznénk a vadonatúj fejlesztéseket Budapesten is, egy vadonatúj Tiffany ékszerbutikban, addigis vigasztalásul a legújabb Tiffany-image film (ebben nem láthatóak az újítások, viszont csodálatos ékszerek igen):

Bravó Tiffany! Szépség, tudatosság, környezetvédelem!

Valahol itt kezdődik az igazi igényesség…

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr885179064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása