Őszi kedvenc: burgundi szerelem

2013.09.19. 21:57 MomLovesDiamonds

Drága Ékszermániásaim,


Egy "kisebb" nyári szünet után újra itt vagyok a bejegyzéseimmel, itt is leszek rendszeresen, csak győzzétek olvasni :)

A statisztikákból látom, hogy nagyon kis hűségesek vagytok, nagyon sokan olvastok annak ellenére, hogy borzasztó régen nem írtam új bejegyzést. Nem tudom eléggé megköszönni a bizalmatokat! Köszönöm a kitartásotokat, az érdeklődéseteket! Ti motiváltok arra, hogy soha többé ne tartsak ilyen hosszú szünetet, hanem akármilyen sok a munka és akármennyire fáradt vagyok, mégis hozzam nektek az újabb és újabb ékszeres bejegyzéseket, képeket, sztorikat :)

Miattatok érdemes legyőzni a fáradságot, az őszi lustizást és írni!

Mielőtt azonban elkezdeném az interjúkat, híreket és újdonságokat, fogadjatok tőlem három szettet az egyik őszi kedvencemmel, a burgundival!

Nagyon örülök annak, hogy végre ősszel is merhetünk egy kicsit színesebben öltözködni és az idén ősszel végre sem az ész nélküli neonkavalkád, sem a szürke egyéniségek szürke egyenruhája nem trendi, hanem igazi gyönyörű, telt és pompás, őszies színeket viselhetünk!

Tehát fel a kényelmes őszi parkát, gumicsizmát, farmert, vagy jó időben -shortot, minimális ékszert és indulhatunk kirándulni, barátnőzni, borfesztiválra, vagy amit éppen elterveztünk :)

Burgundi.jpg

Vagy éppen egy hűvösebb napon kapjuk elő kedvenc puha kardigánunkat, hagyjuk a sminket, csak élvezzük az ősz szépségeit!

Burgundi2.jpg

Persze ilyenkor is lehetünk csinosak és akár az irodában is viselhetjük imádott burgundi ruháinkat, natúrral kombinálva például bármelyik üzleti tárgyaláson egyszerre lehetünk szuperelegánsak és nőiesek!

Buri_1.jpg

Drága burgundi szín, szeretettel várlak egy őszi flörtre a gardróbomba :)

Szép estét nektek! Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr345524334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása