Ezüst arany?

2013.02.28. 22:08 MomLovesDiamonds

Feltűnt nektek, hogy az elmúlt évek "csöndje" után idén vadonatúj trendek kezdenek megjelenni az ékszer divatban is?

Bár Magyarországon még csak kezd visszaszivárogni a sárga arany a köztudatba, Olaszországban például éppen a rózsaarany a legnagyobb őrület... És persze a fehérarany (vagy ezüst) is örök és kiirthatalan az ékszerdobozainkból.

Nos, idén a tavaszi szezonra a Thomas Sabo ház zseniális ötlettel rukkolt elő: mesterien ötvözi a három színt a legújabb darabjaiban, ezzel szolgálva mindenkinek az ízlését.

A ragyogó napfényt idéző legújabb kollekció neve: Golden Silver, azaz Ezüst Arany.

Thomas5.jpgThomas6.jpg

A csodás és nagystílű kollekcióban megtalálhatóak az örök kedvenc ezüst ékszerek mellett az aranyozott ezüst, illetve rózsaarannyal borított ezüst ékszerek is. Thomas Sabóék leginkább  a három szín kombinációját kedvelik idén.

Thomas3.jpgThomas2.jpg

A filozófia: a három fém együtt elegánsan hangsúlyozza a modern nők dinamikus életét (hahhh). A rózsaarany finom árnyalatát szépen kiemeli az erős, ragyogó sárgaarany, a hűvös ezüst szín ellenpontja pedig pont annyival egészíti ki ezt a harmóniát, hogy az eredmény sikkes és modern összhatást adjon.

Thomas1.jpg

Ám Thomas Sabóék ennyinél nem állnak ám meg! Receptjük: végy fehér-, rózsa- és sárgaaranyat, adj hozzá gyöngyöket, türkizt, gyöngyházat és színes kristályokat, majd alkosd meg azt az utolérhetetlen designt, amelytől az ékszered a brutális giccs helyett friss, ízléses és éppen csak annyira feltűnő lesz, amennyire kell, vibráló, mint maga a tavasz...

Thomas4.jpg

Hölgyeim, Ti is olyan szerelmesek lettetek Thomasba, mint én? :)

Jó álmodozást és szép tavaszt nektek! Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr505110724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MomLovesDiamonds 2013.03.15. 18:04:42

Ugye? Jó álmodozást (és egy ötös lottószelvényt) kívánok :)
süti beállítások módosítása