Lady Gaga, a Versace új kampányarca

2014.01.15. 21:53 MomLovesDiamonds

Nem, nem a szemünk káprázik…

a hölgy nem Donatella Versace, hanem maga Lady Gaga kisasszony!

Már hónapok óta járta a pletyka a divatvilágban erről az együttműködésről, de most mi is láthatjuk a gyönyörű bizonyítékot:

 A Versace 2014 tavasz-nyári kampányában Gaga igazi Donatella-hasonmásként tündököl.

gaga2.jpg

Az ötlet pazar, hiszen egyébként is jó barátnőkről van szó, a szuperszexi és egyben elegáns ruha csodás (természetesen 2014 trendszínében, az orgonalilában pompázik), az ékszerek nem kevésbé szépségesek: ikonikus vastag aranyláncok, „Versace-oroszlánfej” motívumok, mini-gyűrűk, és végül egy hatalmas, amethiszttel díszített gyémántos fehérarany gyűrű.

gaga3.png

Gaga kisasszony egyébként ezzel a kampánnyal debütál a divatvilágban: mivel még egyetlen divatmárka arcaként sem szerepelt, nem meglepő, hogy a választása Versacéra esett: mióta az Edge of Glory klipjében a márka ruhacsodáit viselte, hatalmas, szinte az első számú Versace-rajongóvá vált.

Donatella pedig így nyilatkozott: "Gaga a DNS-ében hordozza a Versace lényegét, ő olyan számomra, mint egy igazi családtag. A kampányban megmutathattuk az igazi natúr szépségét, és egy kis darabot a lelkéből is".

Oh de romantikus :)

gaga1.jpggaga4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr105760383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása