Óramánia: Dior, Dior, Dior!!

2012.05.31. 17:23 MomLovesDiamonds

A tomboló IPhone és applikáció-őrületben elég sok lehetőségünk van arra, hogy megtudjuk a pontos időt, de azért a jó kis design karórák még jó ideig nem mennek ki a divatból!

 

A karóra státuszszimbólum, divatkiegészítő, praktikus időmutató:) és még annyi minden… Jól tudja ezt a Dior tervezőcsapata is, akik most ezt a gyönyörűséget álmodták meg nekünk:

 

dior2.jpg

 

 

A VIII. Grand Bal Haute Couture kollekciójában a nosztalgia és 2012 nyári trendje csodásan keveredik: kerámia drágakövekkel, fekete maszkulin karlánc gyöngyházzal és gyémántokkal, fényes a mattal, markáns forma apró drágakő-pöttyökkel, nem beszélve arról, hogy természetesen a számlapot törhetetlen zafír „üveg” fedi…

 

dior1.jpg

 

Külön öröm látni, hogy a Dior visszahozza a divatba a rég elfeledett, ám gyönyörű köveket és anyagokat: egészen különleges zöld gyöngyházat használ, amelyet még meg is csiszol és bagettcsiszolású kistestvéreivel körberakja az órát, a számlapot pedig apró gránátkövekkel és ausztrál opállal pöttyözi, a sárgaarany mutatók közepén pedig egyetlen icipici gyémántot találunk…

Akár a drágaköves verziót, akár a monokróm fehér gyémántos modelleket nézzük, egyetlen szó kívánkozik ki belőlünk mindennek láttán: PAZAR!

dior3.jpg

 

Nem meglepő, hogy a stylist-istennő Rachel Zoé is felfedezte ezt a csodás kollekciót:

 

diorwatches_lg.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az idei szezonban nem is lehetnénk stílusosabbak –a Dior-ház Grand Bal minikollekciójának egy-egy darabja kiindulópontja minden öltözéknek: akár a bőrnadrággal és színes clutch-csal kombinálva, akár egy csodás estélyihez… a jó öreg farmer-atléta kombóhoz is csodás, de azért nem javaslom, hogy fesztiválokra viseljétek:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr414557553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása