Kedvenceim, a hátláncok

2012.11.07. 07:48 MomLovesDiamonds

A tél eleji hidegben álmodozva gondolhatunk a nyári forróságra, napsütésre és egy tengerparti nyaralásra, mondjuk a Földközi tengeren egy yacht tetején, koktéllal a kézben :)

Addigis, amíg álmainkat valóra váltjuk, nézzünk meg egy tipikusan meleg időre való, vagy legalábbis a báli szezon estélyi divatjához illő ékszert: a hátláncot.

Egyszerűen imádom... A legszimplább ruhánkat is egy pillanat alatt különlegessé, vagány, vagy éppen szuperelegáns stílusban, de mindenképpen egyénivé varázsolja.

Nem értem viszont, hogy az elmúlt évek báli szezonjaiban forgolódva, eddig a bálokon és estélyeken 0, azaz NULLA darab hátláncot láttam (beleértve magamat is :) ) Ennyire konzervatívak lennénk? Ennyire félünk az újítástól? Vagy csak egyszerűen nem jutott eszünkbe, hogy a téli hidegben a dekoltázs mellett a hátunkat is megmutathatjuk, méghozzá ilyen gyönyörű és különleges módon... Remélem, a 2012-13-as báli szezonban úttörő lehetek (vagy lehetÜNK, veletek együtt!), egy csodás kis hátnélküli rucit és egy gyönyörű hátláncot feldobva!  Hozzá lazán kontyba csavart haj és még fülbevalót is vehetünk, még úgy sem lesz túl sok!

Nézzük az eddigi kedvenc darabokat:

Backlace_1.jpgBacklace.jpgBacklace2.jpgBacklace3.jpgBacklace4.jpgHátlánc.jpgBacklaceKonzervativ.jpgTiffany5.jpgBacklace5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr244893753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása