A kifinomult sötét oldal... Swarovski glam rock!

2011.10.20. 17:14 MomLovesDiamonds

 

Koponyák és szegecsek a csábítás legújabb kellékei

 

Hölgyeim, a glam rock stílus újra hódít! Ebben a szezonban a partikirálynőknek a csajos és provokatív glam rock stílus egészen új szintjét ajánlja a Swarovski, az kristályok ragyogó fekete, bíbor és vörös színeivel, csillogó, fémes betétekkel és fantáziamintákkal.

 

Az „éj titkai” címmel a Swarovski stylistjai a következő tanáccsal látnak el minket: egy egyszerű kis fekete ruhát kapjunk magunkra, húzzunk hozzá „rémisztően magas sarkú cipellőt”, sminkünk pedig minél sötétebb, drámaibb legyen. Figyelmesen válogassunk ékszerdobozunkból a glam rock-Swarovski kollekció darabjai közül, hogy végül igazán stílusos megjelenéssel indulhassunk téli éjszakákon bevetésre.

 

 

 

 

Például nézzünk egy mini-kristálykoponyás nyakláncot, esetleg egy egérmintás (!) medált, vagy a jól ismert szárnyacskás ékszereket… Az óriás gyűrűk és karperecek (bangles) is megfelelően őrültek, természetesen fekete körömlakkal –szól Swarowskiék tippje.

 

 

 

A kristályok csillogása, a színek különleges visszaverődése és a finom szegecsek együtt modern, gótikus eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. Ebben a szezonban feltűnő, csillogó kristály ékszerek segítenek nekünk megtalálni az utat Saját Stílusos Sötét oldalunkhoz...  

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr1003317998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása