Piros Pont díjas Pasiékszer:)

2011.11.26. 15:27 MomLovesDiamonds

 

Régen volt már Pasiékszer...

Ma férfi design órákat mutatok nektek, méghozzá Lacroix-tól...

Na nem a világhírű, párizsi Christian Lacroix márkáról van szó, hanem egy legalább annyira érdekes francia luxus óramárkáról.


 

 

Maurice Lacroix a svájci órák francia mestere: A márka a ’90-es években jött létre  (bár mai koncepciója már egyáltalán nem egyezik az eredetivel).  

 

 

 

A Maurice Lacroix márka alap hitvallása ma már a legkorszerűbb gyártási technológiában rejlik. A kezdetek óta a cég saját gyártóüzemet hozott létre, mely révén alkatrészek és szerkezeti elemek előállítására specializálódott. Az új technikai kihívások éltetik a céget, és ez minden újabb modellben kifejezésre jut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A technológia mellett azonban a design is csodálatos... Egyediség és elegancia, férfiasság és könnyedség, letisztultság és design.Nem véletlen, hogy a 4433 nevezett óra közül a Lacroix két modelljét ismerték el a  Red Dot 2011 díjjal.

Az egyik nyertes óra a „Red Dot winner 2011”, míg a másik modell a „Red Dot Best of the Best” díjat kapta: ezzel csak egyetérthetünk, ha megcsodáljuk a két mestermunkát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr303413235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása