A Happy Day:)

2012.04.04. 18:41 MomLovesDiamonds

 

 

Nem nagyon szoktam esküvőkről írni,

mert ha valaki még előtte van, azt talán nem érdekli, vagy éppen szomorú, mert élete párja még nem hozakodott elő a Nagy kérdéssel, esetleg már megkérték a kezét és boldogan tervezgeti a saját esküvőjét, vagy akinek már volt esküvője, azt pedig úgy ahogy van, nem érdekli a téma:)

 

 

 

 

 

 

 

Viszont szeretnék megmutatni nektek egy kis filmet, amely annyira aranyos és megható, hogy mindenképpen látnotok kell:), remélem, hogy ti is annyira szeretni fogjátok, mint én!

Ennél egyszerűbb, és mégis romantikusabb esküvőt képzelni sem lehetne, mint ennek az amerikai párnak megadatott... Imádom minden kis részletét, a romantikus kis üzenetektől kezdve a "coffee for two" zseniálisan egyszerű, de nagyszerű köszönőajándékig, nem is beszélve a szülőket, nagyszülőket ábrázoló fotó-faliújság gyűjteményről...

Itt is láthatjuk, hogy a fantázia, ötletesség és persze szeretet sokkal többet jelent, mint ha egyszerűen rengeteg pénzt ráköltünk dolgokra...

Ugye már mindannyian tudjuk, hogy nem az a fontos, hogy az anyós, barátnő, rokon, ismerős mit szól az esküvőnkhöz, hanem az, hogy mindenki, elsősorban az ifjú pár jól érezze magát és olyan esküvőt rendezzen, amely a szeretetről, boldogságról és a jó buliról szól?

Ha ilyet szeretnétek látni, esetleg ötleteket meríteni, akkor fogadjátok szeretettel ezt az aranyos kis filmet:)

vimeo.com/34100533

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr474363909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása