Ékszerkirályság -Swarovski 2012-13 ősz-tél

2012.08.27. 17:04 MomLovesDiamonds

Hetek óta attól mást sem látunk a különböző blogokon és divatoldalakon, mint előrejelzéseket: mit is fogunk viselni az őszi-téli szezonban?

Nos, összefoglalva: nincs új a nap alatt (sajnos)... ugyanazokat a bordókat, szürkéket, mustárszíneket és barnákat, szőrmemellényeket és bokacsizmákat, csillogóvillogó, ezüstös-aranyos anyagokat fogjuk szeretni, mint tavaly és mint már annyiszor.

Számomra az egyetlen üdítő kivétel, hogy egy icipicit merészebben mentjük át a színeket őszi gardróbunkba, mint eddig -remélem, hogy ez nem csak a divatlapok hasábjain, de a pesti utcákon is látható lesz!

Nos, a Swarovski-ház sem hoz sok újdonságot nekünk erre az őszre -persze abból a szempontból ez jó hír, hogy ha rászántuk magunkat és tavaly beruháztunk egy-egy ilyen, kicsit borsosabb árú darabba, akkor idén is abszolút divatosak és trendik lehetünk kedvencünkkel.

swarovski2012_1.jpg

Az őszi-téli kampányt szerényen csak Ékszerkirályság néven kommunikáló Swarovskiék egy viszonylag új arcot, a novemberben mozikba kerülő következő James Bond film "dögösnőjét", Bérénice Marlohe kisasszonyt kérték fel együttműködésre és az ékszerek bemutatására.

Az Égszakadás c. filmben Bérénice a negatív hősnőt fogja alakítani, a kampányban viszont csupa pozitív dolgot lehet elmondani róla: a fotók gyönyörűek, a fények csodásak, Bérénice pont annyira szép, hogy még mi nők sem utáljuk túlságosan :), nem vonja el a figyelmet az ékszerekről, viszont csodásan áll rajta minden.

Swarovski2012_2.jpg

Személyes véleményem a kollekcióról, hogy amellett, hogy természetesen hiányolom a hazai boltokból az általam annyira imádott minimál ékszereket (pl a szingapúri Swarovski boltok tele vannak ám ilyenekkel!), minden fotón találok 1-1 darabot, amelyet bárhol-bármikor azonnal magamévá tennék! 

Nem árulom el, hogy melyik az, de van olyan ékszer is a kollekcióban, amely annyira tetszik, hogy legszívesebben mindig azt viselném: edzésre, boltba, rendezvényre, kirándulásra, koktélpartiba és persze egy szexi estére is velem jönne:)

Ti mit gondoltok a kampányról? És a boltokban már megjelent ékszerekről? 

swarovski.jpgSwarovski2012_4.jpgSwarovski2012_3.jpgSwarovski2012_6.jpgSwarovski2012_5.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr384735429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása