Ralph Lauren téli csodái

2012.11.22. 18:47 MomLovesDiamonds

A köztudatban Ralph Lauren úgy él, mint "A sportos tervező" -valószínűleg azért, mivel az amerikai tervező elsősorban világhírű "lovacskás" logós pólóiról ismert.

Ám (főleg Magyarországon) jóval kevesebben ismerik ennek a fantasztikus zseninek elegánsabb ruháit és főleg csodálatos ékszereit. Én egyszerűen imádom a munkáit: legyen szó egy habkönnyű selyem estélyi ruháról, vagy akár egy a végletekig egyszerű fehér ingről, egyetlen szó kívánkozik ki belőlem: TÖKÉLY.

Hát még az ékszerek... 

Az idei télre is valami fantasztikus kínálatot állított össze nekünk, szemkápráztatóan gyönyörű, összetéveszthetetlenül "Ralphlaurenes" és egyben klasszikus, egyszerű, mégis pazar ékszercsodákat alkotott. Íme:

Az "Equestrian" kollekcióban (én csak Patkósnak hívom:)) láthatjuk, hogy egy olyan végtelenül egyszerű dolog, mint egy lópatkó hogyan ihlet meg egy tervezőt, és hogyan alakul át ilyen gyönyörűséggé:

Kép1.png

A "modern art deco" sokak számára már ismerős, az előző kollekciókból "átmentett" vonalat hozza, ismét gyönyörű ékszerekkel, a "monogramos", a "láncos", vagy az "újromantikus" pedig egyszerűen csak CSODASZÉP.

Kép4.png

Kép3.png Kép2.png

Hölgyeim, kész a karácsonyi kívánságlista?

Uraim, kellene az ajándékozáshoz egy kis segítség? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr504920340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása