Vicces gyűrűk pasiknak

2013.02.18. 09:02 MomLovesDiamonds

Eljött az idő, hogy a pasiknak is kínáljunk szép és hasznos ékszereket:)

Íme két jópofa és garantáltan hasznos gyűrű -a teremtés feledékeny és gyermeklelkű koronáinak:)

Remember Ring

Nincs többé duzzogás az elfelejtett évfordulók miatt! Ez az a kapcsolatmegmentő gyűrű, amely a fontos évforduló(k) előtt 24 órával felmelegszik, igény szerint akár óránként 10 másodpercre, így emlékeztetve az őt viselő úriembert a fontos dátumra. Emberünk így inkább bevállalja a 120 fokra melegített gyűrűt pár másodpercre, mint otthon néhány forró és kellemetlen pillanatot az elfelejtett ajándék miatt:)

Remember_Ring_AnnyiversaryWarmUp.jpg

És hogy ne csak hasznos, hanem változatos is legyen a remember ring, egy amerikai cég nem kevesebb, mint 7 változatban készíti őket, hogy tényleg a megszólalásig karikagyűrű formát vásároljunk, kívánság szerint teljesen összehangolva a menyasszony gyűrűjével:

Remember_Ring.jpg

Másik igazi férfigyűrűnk pedig: Utility-ring, azaz "Kütyü-gyűrű"

Az "unalmas" karikagyűrű formába zárva egész svájcibicska-gyűjtemény bújik meg: a zsebkéstől kezdve a minifűrészig minden található benne! A titániumból készült pasigyűrű nem csak praktikus, hanem garantáltan legalább olyan tartós is lesz, mint a házasság:)

Titanium_Utility_Ring.jpg

Uraim, remélem, sikerült egy kis kedvet csinálni az ékszer, konkrétan a sokak által rettegett karikagyűrű viseléséhez:)

Szép hetet nektek! Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr215086376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása