Kate, vagy Elizabeth?

2011.09.21. 19:36 MomLovesDiamonds

Mario Testino világhírű divatfotós képei csodálatosak, egyben ragyogóak, és előszeretettel fotózza a sztárokat -több posztot is érdemel majd a blogban, persze csak ha kíváncsiak lesztek rá:)

Elsőként íme a V magazinban megjelent lenyűgöző sorozat: Kate Winslet színésznő átváltozása. A fotókról mintha nem is Kate, hanem az örök díva, Elizabeth Taylor nézne vissza ránk.

(egyébként ez a fotósorozat "előtte-utána" példának sem lenne rossz, hiszen Kate és a Díva külsőleg nem éppen hasonló típusok).

 

 Mivel mint tudjuk, Elizabeth Taylor bolondja volt a különleges és hatalmas ékszereknek ("Big girls need big diamonds, ahogy én is idézni szoktam), a képeken nem csupán az átváltozást, hanem az ékszereket is csodálhatjuk...

 

 

 

A Díva egyébként életében összesen nyolc alkalommal kötött házasságot (igaz, kétszer ugyanahhoz, éspedig Richard Burton színészhez ment hozzá), ha kicsit utánaszámolunk, már a 8 db eljegyzési, valamint 8 db esküvői ékszer kollekciója sem semmi, és ez persze csak a jéghegy csúcsa.

Egyébként meg kell említenünk azt is, hogy Liz népszerűségét és óriási vagyonát szívesen áldozta jótékony célokra is: pl az AIDS kutatást- és gyógyítást egész életében támogatta.

Liz Taylor világhívű ékszergyűjteménye egyébként egy világ körüli road show-n vett részt a 2011-es év folyamán, decemberben pedig a brit Christie’s aukciósház elárverezi majd a díva néhány ékszerlegendáját a híres gyűjteményből

(szóval lehet sietni, ha valaki nem akar lemaradni:) )

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr383244162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása