Őrült Binetti

2011.11.28. 20:39 MomLovesDiamonds

A Binetti divatház houte couture ruhákat készít, ám az ékszereik láttán nem az „elegáns”, hanem a „különleges”, vagy egyenesen az „őrült” jelzők jutnak eszünkbe.

 

 

Óriási, sokszor több ujjas gyűrűi, nyakláncai, köröm-ékszerei talán inkább a Hate, mint a Love kategória, de az egyediség és újszerűség vitathatatlanul megtalálhatók minden egyes darabon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 S hogy ki az őrült tervező?

Az olaszos nevű, ám Buenos Airesben született Diego Binetti élete 7 éves kora óta a divatról szól.

Gyermekkorában varrónő édesanyjának segédkezve az estélyi ruhák hímzésében, egész életére megfertőződött a divat imádatával. 15 éves korában divattörténet, varrás, hímzés órákat vett Argentina legjobb divatiskolájában, majd családjával együtt Floridába költözött.

Itt már a Miami International University of Art&Design nagy nevű egyetemen tanult tovább, majd innen is tovább állt: nevének hangzásához méltóan Milánóban találta meg otthonát. Itt 2001-ben végre megalapította saját divatházát, a Diego Binetti márkát. A márka a jet set hölgy tagjai számára készít kollekciókat. Persze ennek a márkának is van másodvonala: az Ilovebinetti vonal inkább a ma modern, vicces és erős üzletasszonyának készíti a ruhacsodákat.

A 2011-es Földanya nevű kollekciója az organikus színek dominanciáját építi a design-ba, az előző kollekció, a Tavaszi Égbolt lágyságának és pasztell színvilágának reakciójaként.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Binetti ruhát (és/vagy ékszert) viselő nő pedig Diego mester szerint:

„Magabiztos, elegáns, szenvedélyes és szexis istennő”.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr923419754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása