Hajrá 2012, a Sárkány Éve

2012.01.04. 18:01 MomLovesDiamonds

 

2012 a kínai horoszkóp szerint a Sárkány éve lesz, és az előrejelzések elég jókat ígérnek… -azt hiszem a tavalyi év után tényleg ránk fér egy kis optimizmus!

 

Persze sokan csak legyintenek az előrejelzésekre, de azért nézzük, mit írnak az okos asztrológusok (csak azt nem értem, hogy szerintük az előrejelzésük a Föld összes lakójára vonatkozik??):
A Sárkány éve állítólag tele lesz erővel és energiával, ami gyakorta hiányzott a 2011-es évből. 2012-ben hibás döntés lenne elszökni bármi elől, szembe kell nézni a jóval és a rosszal egyaránt, még akkor is, ha a megfutamodás üdvözítőbbnek tűnik.
 

A Sárkány éve mindig jó üzleteket, kiváló házasságokat, fellendülő gazdasági lehetőségeket tartogat.


A Sárkány évére a kínaiak mindig az Öt Áldás, vagyis Harmónia, Erény, Gazdagság, Beteljesedés és Hosszú élet üzenetét alkalmazzák, bízva abban, hogy katasztrófák helyett áttörések, fejlesztések, kisebb éhínség lesz jellemző.
A Sárkányt egyébként a szerencse és intenzív erő szimbólumának tartják. Minden állatöv számára ez az év tele lesz titokzatos, váratlan és emlékezetes pillanattal.

Nos, akár bejön a jóslat, akár nem, azt hiszem a szépséges ékszerek látványa mindig felvidít minket egy picit.
Fogadjatok szeretettel sárkányos ékszereket a Cartier ékszerház kínálatából – hogy tetszenek?

 

 

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha szeretnétek erősíteni a jó előrejelzéseket és viselni sárkányokat, indulás a leárazásokat végigjárni, biztosan találtok egy-két jó kis medált, gyűrűt, stb.

Tudjátok, bizsuban is lehet nagyon, de nagyon jókat találni!:)

 

 


 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr63519737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása