2012 beszerzések :) Első kedvenc: narancs borítéktáska

2012.02.06. 18:54 MomLovesDiamonds

Hát szóval az úgy volt…, hogy volt egy kis időm és körbenéztem a bevásárlóközpontban, hogy miújság, tartanak-e még a leárazások.

A leárazások ugyan nem kínáltak már semmi érdekeset, viszont zsákmányom egy gyönyörű borítéktáska lett  a H&M-ből… olyan szééép… ő az:

 

 

Narancs árnyalat (kis jóindulattal Tangerine Tango, a'la 2012 kötelező szín), drapp csíkkal... volt királykékben is, zöld csíkkal, valamint tiszta feketében, velúr és lakk kombináció. Mindenkinek ajánlom, hogy nézzetek körül a H&M háza táján :) 

Persze fejben már rögtön kombináltam, hogy milyen ékszerekkel és milyen cipőkkel tudom majd viselni az új gyönyörűséget.Barátnőm fényképezőgépet ragadott és gyorsan le is fotóztunk pár kombinációt (felhívom a figyelmet a Zarában zsákmányolt szandál csodára, szintén 2012 tavaszi kollekció:) ).

 

 

Egyébként művészlelkű barátnőm, Zsuzska nagyon szerencsés lány, mivel olasz párjával főzőblogot vezetgetnek: a http://www.marcoincucina.blogspot.com finomságait Marco fáradhatatlanul készíti, Zsuzska pedig fotózza, és persze ellenőrzi (ti pedig remélem, szívesen olvassátok majd):).

De visszatérve a divathoz, ha már így belejöttünk a fényképezésbe, összeraktam egy-két további tavaszi szettet, az ékszereimet, táskáimat, cipőimet felhasználva -sok szeretettel csak nektek:)

 

 

És mivel már annnnnnyira, de annyira várjuk a tavaszt, ide került egy kis pink is, hogy jobb kedvünk legyen:

Kellemes tavaszvárást nektek, ne fagyjatok meg a hidegben, hanem otthon szépen vegyétek elő a tavaszi ruhákat és próbálgassátok, mit, mivel fogtok majd tavasszal viselni. Várjuk felkészülten az első napsugarakat:)


A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr504072620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása