Letisztult és laza: Ralph Lauren 2012

2012.03.07. 08:38 MomLovesDiamonds

 

"2012-es tavaszi kollekcióm alapja egyfajta romantikus hanyagság – az a mesterkéletlen elegancia, amely időtlen, mindig trendi és az is marad".

 

 

 

 

A magától a Mestertől származó idézet tökéletesen látható a kollekcióban.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Van itt minden: 20-as évek hangulata, tavaszi pasztellcunami, letisztultság és lezserség, romantika és tiszta, sőt szigorú mértani vonalak… mégis minden harmonizál mindennel és ez a sokféle irányzat a különbözőség ellenére gyönyörűen kiegészíti egymást. A sokféle stílus végül így áll össze kerek egésszé, egy igazi friss és elegáns tavaszi kollekcióvá.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Ralph Lauren ház őszi, ázsiai ihletésű kollekcióját követő csodás tavaszi darabjai igazán méltók arra, hogy gyönyörködjünk bennük és egyben inspirálódjunk, mit is hoz nekünk 2012 tavasza…:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr374294718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása