Brumani –a brazil életöröm

2012.04.22. 16:32 MomLovesDiamonds

 

Hollywood örök dívája, igazi latinaként a fehér szín imádata mellett beírta magát a divattörténelembe ékszermániájával is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lopez kisasszony különösen szereti ezt a csodálatos márkát: a dívának a képeken látható ékszerei és még sok sok más, vörös szőnyeges megjelenésein tündöklő smukkjai mind-mind egy brazil ékszerház remekei:

 

 

 

A színpompás és meseszép ékszereket készítő Brumani brazil ékszerház nevét érdemes megjegyeznünk, hiszen amellett, hogy jó pár hírességet ékszereznek a vörös szőnyeges eseményekre, csodás szín- és drágakőkavalkádot láthatunk szinte minden ékszerükben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bátran nyúlnak a konyakszínű, rózsaszín, sárga és egyéb színes gyémántokhoz, a ragyogó zafírhoz, tengerzöld smaragdhoz, görögdinnyeszínű thurmalinhoz, akár egyetlen ékszerbe belepakolva.

 

 

 

Brumaniék bármelyik ékszerét látva szinte látjuk magunk előtt az Ipanema strandját, érezzük a tengerpart homokját, halljuk az óceán zúgását, s a brazil ritmusokat:)

 

 

 

 

 

 

 

 

A Sao Paulóból útjára indult világhírű márkának sajnos Magyarországon nincs üzlete, Karlovy Varyig  (vagy esetleg Hollywoodig:)) kell mennünk, ha szeretnénk látni az álomszép, színes ékszereket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Visszafogott, vagy harsogóan színes, casual, vagy dívás, gyűrű, fülbevaló, nyaklánc, vagy mindez együtt, a Brumani minden egyes darabja magán hirdeti a szlogent: Az ékszerek élvezete, azaz:

 

The joy of jewelry

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr294466712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása