Kate Moss, az ékszer designer

2012.05.08. 20:00 MomLovesDiamonds

 

Hogy kerül a csizma az asztalra, avagy az angolok istennőként tisztelt divatdiktátor topmodellje, Kate Moss hogyan változott szupermodellből ékszer designerré?

 

Celebjeink kirándulásai különböző egyéb műfajokba, mint a divattervezés, vagy éppen ékszer design alkotás ma már megszokott –gondoljunk például Jay Z divatmárkáira, aki egyébként már az NBA egyik csapatának formaruháját is tervezi… vagy éppen nagy kedvencem, Gwen Stefani sikeres L.A.M.B. ruha- és cipő birodalmára (külön posztot érdemel a jövőben!)

 

 

Magyar példákat most szándékosan nem említek:)

Az angol trash istennő és szupermodell, Kate Moss is büszkélkedhet már divattervezéssel (Topshop), táska designerkedéssel (Longchamp), nem beszélve a parfümjei sorával… a kollaborációinak sorát a 2011-es évben ékszertervezéssel koronázta meg Miss London, amikoris a szintén világhírű Fred márkával közösen alkotott egy minikollekciót.

 

A Fred az 1930-as évektől meghatározó párizsi ékszerház (az LVMH csoport őket is bekebelezte, de persze mégsem beszélhetünk Louis Vuitton Fred ékszerházról…), szintén kísérletező kedvű: a fine jewelry mellett már alkottak tengerészeti csomók által ihletett férfikollekciót, most pedig az isteni Kate vezénylete mellett megszületett egy fiatalos, igazán trendi és finom ékszerekből álló, fekete és fehér gyémántok mellett színes drágaköveket is tartalmazó minikollekció.

 

Az egyes darabokat a Kate csodás testén található tetoválások (!) ihlették, találunk csillagot, holdacskát, szívet  és horgonyt is.  

 

Kate nem adja olcsón ötleteit: a nyakláncokért, gyűrűkért, vagy fülbevalókért 400 és 40 000 angol font közötti összegeket kellene kicsengetnünk…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha többet vesztek, biztosan kaptok kedvezményt:)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr484496829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása