Lulu Frost színei

2012.05.22. 18:27 MomLovesDiamonds

 

Erről a jégesővel támadó ítéletidőről ugrott be Lulu Frost neve (frost, azaz „fagyott”), már régóta be akartam mutatni nektek ezt a New Yorkban élő ékszertervező csajszit.

Először ebbe a darabba szerettem bele:

Lulu01.jpg

 

 

 

Csodálatosan giccses, ötletesen elcsépelt:)

 

 

A tervező, Lisa Salzer egyébként igen markáns stílust hozott létre: hiába tűnik első látásra minden ékszere különbözőnek, mégis felfedezhető egy jellegzetes Lulu Frost-stílus, és még ha előszörre nem is értjük az összefüggést a túldíszített, tobzódó ékszerei között, mégis egy-két képet meglátva tökéletesen ráérzünk a stílusra, szinte „ezer közül is megismerném” érzésünk lesz tőle.

A vintázs és modern elemek keveredésére a fashionista-istennő, Olivia Palermo például még rá is pakol jó sok lapáttal –kedvenc nyakláncomat ő nem máshogy, hanem virágba borulva hordja:

LuluOlivia2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A stílusikon Olivia egy sima fekete, vagy fehér öltözéket is csak úgy bír felvenni, ha egy jókora Lulu Frostot dob fel hozzá –időtlen klasszikus, sikkes világot teremtve így -számomra valahol itt kezdődik a stílusos egyediség:

LuluOlivia3.jpgLuluOlivia1.gifLuluOliviaPalermo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Lulu Frost-Lisa” a saját kampányképeiben is egy egészen különleges világot hoz el nekünk, amit nem lehet nem imádni:)

 

Lulu1.jpgLulu8.jpgLulu3.jpgLulu2.jpgLulu7.jpgLulu4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr994532255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása