Esprit szeretlek:)

2012.05.30. 14:38 MomLovesDiamonds

 

Nemrég a munkám miatt végig  „kellett” néznem az Esprit kínálatát.

Hát… nem lett a szívem csücske: fakó színek, sprőd anyagok, nagymamás szabásvonalak…  gyorsan meg is született a fejemben az (elő)ítélet: én és az Esprit nem leszünk barátok!

Ezért nem is vártam sokat akkor, amikor az egyik magazinban megláttam az Esprit minikatalógust, az óra és ékszer kínálattal.

És akkor……………………..

Itt szeretnék ünnepélyesen bocsánatot kérni az Esprittől, mivel az ékszerek és órák egyszerűen szuperek!!!

Szinte minden egyes darabot boldogan fogadnék a saját kollekciómban:)

A Marin68 Speed óra-minikollekció a most menő nagyméretű-színes, szinte unisex vonalat hozza, mint az Ice-Watch, vagy a Thomas Sabo ikonikus órái, emellett 100 m-ig vízálló és csodás színekben hozzáférhető: a cukorkaszínű árnyalatok éppen olyan szépek, mint az élénk vibrálóak…

Esprit2.jpg

Esprit3.jpg

 

Ugyanennek a kollekciónak az ékszerei  is szuperek! Ráadásul egyáltalán nem drágák, mivel 6-7 000 Ft-tól hozzájuthatunk egy-egy gyűrűhöz például.

esprit4.jpg

 

 

 

 

 

 

Tiszta, élénk színek, minimál stílus, kővel, vagy kő nélkül, jöhet mind!

 

 

 

esprit8.jpgesprit7.jpgesprit9.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Feather nevű minikollekció pedig nemesacélból készült (tehát nem színeződik el, nem rozsdásodik), matt-fényes kombinációban és kb a megszólalásig hasonlít a Caprice-ban milliókért elérhető Sahara kollekció egy-két darabjára (persze a Sahara 18 karátos aranyból van és gyémántok díszítik, de akkor is, az ő fő értéke is a design, amelyhez pedig a Feather nagyon is hasonló).

Tetszik a letisztultsága, a falevélmotívum jópofa ötlete és az is bejön, hogy egyszerűségében feltűnő

esprit11.jpgesprit10.jpgesprit12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A végén még Esprit rajongó leszek?

  

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr634555060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása