Július a Rubin hónapja

2012.07.02. 14:24 MomLovesDiamonds

Forró júliusunk drágaköve a vérvörös rubin.

Ruby-Necklaces.jpg

Ez a csodálatos, fenséges drágakő az asztrológiában az elégedett szerelem köve.  A babona szerint a szívünk közelében viselve serkenti az érzelmeket és elmulasztja  a szívfájdalmat :)

 RubyAnne.jpg

 

A rubin győzelemre viszi a szerelemben azt, aki viseli, és megóvja a gonosztól.

A rubin a Nap (a születésünk értelmének bolygója) köve, a belőle készült ékszer viselését vasárnap kell megkezdeni.

Úgy tartják, a rubin az univerzum legerőteljesebb köve. Birtokosának elégedettséget és békét hoz. A rubingyűrűt bal kézen kell hordani, hogy életerőt adjon, és védelmezzen. Ajándékként a rubin a barátság és szerelem jelképe. Emellett, a rubin a vitalitás és királyi hatalom szimbóluma. 

Nem biztos, hogy Hollywood kedvencei is mindent tudnak a rubinról, de mivel a legfeltűnőbb és legpompásabb színű drágakövek egyike, csodás harmóniában áll a vörös szőnyegen viselt káprázatos ruhákkal, így kölcsönözve, főleg a latin típusú szépségeknek, de még a hűvös szőkéknek és vöröseknek is,  igazi királynői megjelenést:

Sofia-vergara-SAG-2012-jewelry2.jpgRubyHeidi.pngRubyEmma.jpgRubyNaomi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr844623944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása