Stílusos világsztárok, stílusos ékszerek: Grisogono-ház, 2.0

2012.02.21. 14:22 MomLovesDiamonds

Grisogonóék fáradhatatlanul küldik a hírleveleket, de sajnos nem mindig van időm mindent szépen sorban végignézni –azonban a múltkori, Irina Shayk-ról szóló képes összefoglalójuk után elhatároztam, hogy mindenképpen hozok még nektek szépségeket tőlük.

 

 

Ékszercsodáik ugyanis tényleg nem mindennapiak, és azt hiszem, minden Ékszermániást nagy örömmel tölt el, ha látunk ilyen gyönyörűségeket:)

 

 

 

 

 

 

 

Előszöris tegyünk eleget a mai celebimádó világ követelményeinek: a mai bejegyzésben nézzük, kik fanatikus Grisogono-hívők…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A feketepárduc Naomi, a britek kedvence, Cheryl Cole és az olasz szupermodell, Bianca Balti csakúgy, mint Lady Gaga, vagy éppen Paris mind szívesen pompáznak Grisogono ékszerekben. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sztárjaink főleg akkor szeretik Grisogonóékat, amikor az ékszerház kifejezetten a ruhájukhoz építi az ékszert, mint Naominak a monacói herceg esküvőjén viselt outfitjénél:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr474156891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása