Szín- és mintacsodák

2012.04.17. 20:38 MomLovesDiamonds

 

Minimál- és egyszerűség rajongók figyelem! Mielőtt elítéljük a "több több" elvét valló divatőrült társainkat, nézzétek csak ezt a csodás minta-és színorgiát:

 

A tervező Kelly Weartstler, aki külön posztot érdemel a jövőben a friss és egyedi ékszercsodáiért, de ezeken a fotókon nem is lehet külön-külön meghatározni, mi az, amely a legjobban tetszik: az ékszerek, a törékeny babaszépségű modell, az élénk, mégis finom színösszeállítás, esetleg az újszerű fotótechnika...

Azt mondom, félre az elemezgetéssel, egy hosszú és fárasztó nap után nem kell más, mint végre csak gyönyörködjünk a képekben és örüljünk együtt a szépség és a jó ízlés diadalának:)

A képekről árad a szabadság és az energia érzése, szóval mire eljön a reggel (egyébként stílusosan "Hajnali ébredés" a fotósorozat címe, már aki így kel fel minden reggel...), szóval reggelre mi is legyünk ilyen üdék, egyszerre erősek és kifinomultak, törékenyek és energikusak...

Szép álmokat nekünk! Eszti 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr974457584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása