Csíkok, csíkok, csíkok!

2013.02.25. 21:46 MomLovesDiamonds

Tetszik a csíkos!

-Akik ismernek, azt hiszik, hogy ez az a mondat, amelyet én soha, de soha nem ejtenék ki a számon...

Mindig is bajban voltam ezzel a mintával, nem tudom miért -pedig beleillik az általam imádott minimál vonalba, megfelelően viselve karcsúsít is, változatosan lehet viselni... mégis... nem tudom, de valahogy sosem bírtam a csíkosat.

Mégis, azt hiszem, így 2013 tavaszán ideje újítani egy kicsit! Nagyon tetszik ugyanis, ahogy a kifutókon megjelenik ez a szuperegyszerű és mégis izgalmas trend:

Rengeteg helyen látjuk, halljuk, hogy a szezon nagy durranása a csíkos és virágos együtt -nos, Oscar de la Renta, a konzervatív és hiperelegáns tervező gyönyörűen vegyíti ezt a két trendet, tökéletes példáját mutatva annak, hogyan lehetünk egyszerre trendik és lenyűgözőek:

Oscar2013.jpg

Dolce&Gabbana, akinek mindent szabad, egyszerűen imádjuk:

Dolce1.jpg

Balmain: egyszerűség, egyszerűség, egyszerűség!

Sima ezüst fülbevaló és csíkok- a hatás mégis maximális:

Balmain2013.jpg

Chanel, az örök imádat! Szuperül illenek a csíkoshoz a Chanel kifutókon látott óriás "buborék nyakláncok" és karkötők, amelyek egyébként néhány fast fashion márkánál is kaphatók ám!

Chanel1.jpg

Végül a tengerész-stílus, mert már annyira várjuk a nyarat, hogy minden jöhet, ami a nyaralásra, napsütésre, tengerpartra emlékeztet -például Tommy Hilfiger szuperül hozza a 2013-as tavasz-nyári kollekciójában, de a régi arany (színű) ékszereink között is keresgélhetünk  -a csíkos mintával idén egyszerűen nem hibázhatunk!

Tommy2013.jpgTengeresz2.jpg239042692691857790_abExTLeI_f.jpg

Kedves Csíkos minta, üdvözöllek a gardróbomban :)

Eszti

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr325105331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása