Hétfői Hazai: Nemesi Anna szépségei

2011.11.07. 19:42 MomLovesDiamonds

 

Mai bejegyzésem ihletője egy tündéri cuki fénykép volt...

A nagy üzenetírás és ismerősök visszajelölése közben megjelent az üzenőfalamon ez a kép:

 

A kislány a fotón nem más, mint Nemesi Anna, azóta persze felnőtt és maradt a képen látható szakmánál: kortárs ékszerkészítő-designer. Rendkívül izgalmas és sokféle ékszert készít: kollekciói között megtalálhatóal a vicces figurás, a monogramos és kedvencem, a kifinomult minimál stílusú ékszerek és szettek is.

Nekem ez a gyűrű tetszik a legjobban:

 

 Simán elhordanám akár hétköznapra, vagy üzleti tárgyalásra, de akár fesztiválra-kirándulásra-buliba-koncertre is...  Egyébként ehhez a gyűrűhöz tartozik egy egész kollekció, a My Twisty névre "hallgat" és jelenleg is kapható a Mammutban az OurStyle butikban, csak mondom :) Nekem személy szerint kicsit sok lenne egy egész szettet felvenni a kollekcióból, szerintem egyszerre elég egy-egy mutatós gyűrű, vagy medál.

De nemcsak ezt a desgint találjuk Annánál, hanem vicces oldalát is megmutatja nekünk:

 

Kutyasétáltatós, állatka figurás, reggelizős, sőt akár városokat megmutató gyűrűi is minimum érdekesek, a szellemes ötletet profi és szép kivitelezéssel párosította. Ajándéknak, vagy külföldre szuvenírnek tökéletes!

Végül pedig megmutatom nektek a monogramos ékszerek egyikét, ez is szuper ajándék akár barátnőnek, akár egy nagyon különleges Valakinek:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Engem teljesen elvarázsolt Anna csodálatos világa, ti is így vagytok ezzel? :)

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr363361769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása