Csillogás, bolondság, letisztultság

2011.11.09. 20:30 MomLovesDiamonds

Ismerjétek meg Alexis Bittar őrült és csillogó világát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A 10 éves korában már virágárusként dolgozó, és szüleivel a bolhapiacokon antikvitásokat gyűjtő kisfiúból 22 éves korában már első kollekciójával sikert arató ígéretes ékszertervező lett, egyben az én egyik kedvenc designerem is:)

 

(Persze be kell vallanom, hogy a „kedvenc tervezőm”-nek nevezni őt az én esetemben nem azt jelenti, hogy az ékszeres fiókomban sorakoznak a Chanel, Dior, Rolex, Bittar, stb darabok és ezek közül is Alexis ékszereit viselem legtöbbször:)), inkább csak annyit, hogy nagyon tetszenek a munkái: őrült, csillogó, geometrikus, minimál… mintha csak nekem személy szerint tervezné az ékszereit!

 

 

 

 

 

Alexis első kollekcióit a Soho bohém lakói számára tervezte. Sajátságos, letisztult design-világa azonban gyorsan felkeltette a nagy ékszerházak figyelmét is, manapság egyenesen a XXI. század egyik leginnovatívabb designere-ként emlegetik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyan hírességek viselik előszeretettel az Alexis Bittar ékszereket, mint pl Madonna, Cameron Díaz, Alicia Keys, vagy Sandra Bullock.

Divattervezőkkel is dolgozik együtt: tervezett már Michael Korsnak, a Burberrynek, és magának Lagerfeldnek.

Na és ki imádja még a különleges, látványos ékszereit? Hát persze, hogy a Sex & New York stylistkirálynője, Patricia Field:)

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr553366730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása