Fejdíszek és álmok -Orlando Collection

2011.11.21. 16:12 MomLovesDiamonds

 

Mit tegyen egy menyasszony, aki különleges fejdíszt szeretne, nem pedig a hagyományos fátylat? Mi a teendő, ha estélyi ruhánk mellett a hajunkat is szeretnénk egyedi módon díszíteni?

Esetleg nem akarunk kétszer pontosan ugyanúgy megjelenni, de a sokszor egymást érő bálokra nem szeretnénk szezononként 5-10 db estélyi ruhát beszerezni?

Íme az egyszerű és stílusos megoldás:

 


 

 

Az Orlando Collection elegáns, különleges és nagyon szép megoldást kínál nekünk a fenti problémákra: variálható fejdísz/ nyakék/ ruhadísz kollekciójuk szépséges színekben és egyedi design megoldásokkal kényeztet minket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyöngyök, kristályok, szatén virágok, csipke, tüll, tollak….

Az Orlando csapata a legkölönfélébb anyagokat építi be fejdísz csodáiba, amelyek mindegyikét multifunkcionálisan használhatunk: az egyik bálra fejdíszként, a másikra rendhagyó nyakékként, a harmadikon csípőre, vagy a mellrészre erősítve ruhadíszként tehetjük tündöklővé akár egyszerűbb ruháinkat is.

 

 

 

Az Orlando filozófiája szerint egyébként az idei évben hódítókörútra indultak az asszimmetrikus ruhaköltemények, melyek csak az egyik vállon rögzítettek, vagy teljes egészében ferdén szabottak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A vállat szabadon hagyó oldalon tollal vagy például virággal díszített frizurával igazán trendivé varázsolható a bálozó hölgy, vagy a menyasszony.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelenleg fekete és fehér darabokat találhatunk az Orlando szalonjában, de Évi és a tervező csapat már dolgozik a színes (rózsaszín, lila, piros, türkiz) kompozíciókon is

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr723401292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MomLovesDiamonds 2011.11.22. 12:35:15

@organikusviselet: Amint elkészülnek a színesek, tudósítok róla Nektek!
Addigis keressétek a Facebookon az Orlando oldalát és írjatok nekik, biztos szívesen küldenek infót!
süti beállítások módosítása