Hétfői Hazai: Természet ihlette ékszercsodák -Varga Design

2011.12.12. 21:55 MomLovesDiamonds

 

A különleges, fiatalos, friss, trendi designt látva talán nem feltételeznénk, hogy az ékszerek megálmodója és –alkotója már nem kevesebb, mint 40 éve foglalkozik ékszerkészítéssel: a drágakövek és egyedülálló ékszerek mestere, Varga Miklós igazán profin olvas a női szívekben, hiszen legtitkosabb és legmerészebb álmainkat önti csillogó ékszerek formájába.A mester és csapatának keze alól ezüstből, aranyból, platinából, drágakövekből és tahiti gyöngyből készülő ékszercsodák kerülnek a belvárosi üzlet polcaira.

 

Az ékszereket általában a természet ihleti, leggyakrabban Varga úr a saját kertjéből merít ihletet –az itt látott színeket és formákat idézi később az ékszercsodáiban újragondolva.

 

 

 

Icipici műhelyében több, mint 90%ban kézi munkával készülnek a világhírű, nem ritkán több milliós értékű Varga ékszerek, s amíg a mester nem 100%ban elégedett művével, addig sosem engedi azt az üzlet polcára: volt például olyan ékszer, amelyet 16szor készítettek újra és újra, amíg a vásárlók szeme elé kerülhetett…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Érdekes, de Varga úr véleménye szerint a hölgyek általában nagyon bizonytalanok az ékszerválasztásban –persze nem is a mi dolgunk, hogy arany ékszert vásároljunk magunknak:)

A mester egyébként legszívesebben platinával dolgozik, hálós technikáját pedig világszabadalom védi.

Azonban nem csak platinából, aranyból és brillekből készült ékszereket szeretünk hordani, igaz, hölgyeim?

 

 

 

Mindennapos, sportos, irodai, vagy business viseletre egy különleges ezüst ékszernél nincs is alkalmasabb – a Varga Design természetesen ezüstből is olyan egyedi és meseszép ékszereket kínál nekünk, amely egyedülálló a hazai ékszerpiacon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legfrissebb trendeken kívül 2012-ben reneszánszukat élik majd az antikolt ezüst ékszerek is, mint például ez a szép medál-gyűrű szett.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ékszerek, amellett, hogy különlegesen szépek, gyógyító erővel is rendelkeznek: a rózsakvarc például szívfájdalomra és érzelmi sérülésekre használatos, belső békét kölcsönöz viselőjének.

Hölgyeim, karácsonyi kívánságlistára fel:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr223458986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása