Pretty pastels...

2012.01.23. 20:05 MomLovesDiamonds

 

Az örök kedvenc stílusikon, stylist-királynő Rachel Zoé adta mai hírlevelének ezt a címet. Pretty pastels, vagyis csini pasztell dömping várható a 2012-es tavasszal, hurrááá! Vége a brutális ciklámen, királykék, citromsárga egyeduralmának, jöhetnek a finomabb árnyalatok (is)! 

Én valahogy így képzelem el a pretty pastelt (otthon):

 

 

 

Részemről azt szeretem a legjobban, ha a különböző irányzatok és stílusok békésen megférnek egymás mellett a divatban, s ha egyik nap harsány királykékhez van kedvem, másnap viszont tetőtől talpig visszafogott pasztellben érzem jól magam, felvehessem ezeket mind, anélkül, hogy divatjamúltnak tartanám a szettem:)

 

Azt hiszem, valahol minden nőben ott van ez a kettősség, nem? Egyik nap tiszta feketében elbújunk a világ elől, másik nap viszont olyan a hangulatunk, hogy igenis mindenki elismerő pillantására szükségünk van, ugye csajok?

Egyébként hallottátok, hogy 2012 mintája a tyúklábminta lesz? Szuper retro szerintem:)

 

De ha már pretty pastel, akkor íme egy-két összeállítás (némelyik azonnal jöhetne velünk az utcára, egyik-másik pedig csak kifutóra való, vagy az álmodozás világába:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nektek melyik tetszik legjobban?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr153741683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása