Az orosz szupermodell, a foci és a gyémántok

2012.02.16. 08:59 MomLovesDiamonds

Irina Shayk szupermodellt mi leginkább az Intimissimi hirdetésekről ismerjük, de onnan is ismerős lehet, hogy 2010 óta a jóízlésű portugál focista, Christiano Ronaldo barátnője.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A csodaszép modellt 2004-ben fedezték fel Oroszországban, ahol egy szépségápolással foglalkozó iskolában tanult. Az azóta eltelt 8 év alatt számtalan újság címlapjáról mosolygott ránk, illetve rengeteg kampányban szerepelt. Több alkalommal volt például a híres Sports Illustrated címlaplánya, valamint a Replay és az Armani Exchange kampányarca is volt (az Armani-fotózáson ismerkedtek meg CRon-nal).

S hogy hogy kerül a gyönyörű Irina egy ékszeres blogba?

Nos, az olasz de Grisogono gyémánt ékszereket készítő cég rendszeresen ékszerezi Irinát a különböző vörös szőnyeges és egyéb eseményekre, s a legújabb ékszercsodákban pompázó Irináról rendszeresen küldi a fotókat hírleveleiben.

Például, a korábbi évekhez hasonlóan, a 2012-es évi Sports Illustrated címlapján is ő szerepel majd, s az ebből az alkalomból adott partin egy óriási, fekete és fehér gyémántos szettet kapott magára Irina:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A David Letterman show-ból sem hiányozhatott, egy teljesen hétköznapi, ráadásul színes ruhához viselte ezt az óriási, smaragdokkal telerakott szettet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De még az MTV Music Awards díjátadó buliján is óriási smaragd fülbevalókkal jelent meg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irina a de Grisogono ékszereiben egyszerre fiatalos és elegáns, díva, de nem elérhetetlen. Szuper példát mutat nekünk, láthatjuk, hogy fiatalon is viselhetünk gyémántokat és nem csak az Oscar-gálán van helye a hatalmas, drágaköves ékszereknek.

Irina, igazi orosz csajhoz méltón nem fél a nagy méretű és drágaköves ékszerektől, mégsem érezzük túlzásnak óriási csillárfülbevalóit, vagy gyűrűit, sőt, még azt is elhisszük neki, hogy akár a strandon is gyémánt ékszer szettben napozik, és még ez is jól áll neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr764117637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása