Szeretünk Csilla:)

2012.02.19. 20:21 MomLovesDiamonds

Ma egy olyan hölgyről szeretnék írni nektek, aki amellett, hogy Magyarország egyik sztár-műsorvezetője, igazi szívügyének tartja a magyar divat- és ékszertervezők támogatását, népszerűsítését.

 

Tatár Csilla nevét ma már azt hiszem, mindenki ismeri –kilépett a „Gönczi Gábor cuki kis felesége” szerepből, és az ország második legnagyobb TV-csatornájának egyik vezető arca lett.

 

 

 

 

 

 

 

 

Csilla igen keményen megdolgozott a sikerért: a tanulás mellett már középiskolás kora óta dolgozik különböző televízióknál.

 

 

 

 

 

 

A műsorvezetés mellett hosszú évek óta (pontosan 10 éve) szerkesztőként és riporterként is dolgozik.

 

 

 

 

 

 

 

 

A fentiek mind indokolnák azt, ha Csilla az évek során kissé „elszállt volna magától”- ám ennek pont az ellenkezője igaz:

Ő egy igazi kedves és imádnivaló fiatal lány, csinos, vagány és karakteres megjelenése pedig szintén a saját „műve” –senki sem mondta neki, hogy magyar tervezők munkáit viselje, hanem saját maga tartja fontosnak, hogy népszerűségével segítse a fiatal hazai tervezők jobb megismerését.

 

Talán nem értitek, hogy miért „fényezem” ennyire őt –nos a mai világban, amikor sokan csak a saját előrejutásukkal vannak elfoglalva, szerintem példaértékű, ha valaki segít másoknak, csak azért, mert úgy gondolja, hogy érdemesek a segítségre –nem pénzért, nem előnyért, csak egyszerűen jószívűségből.

 

Ha látjátok őt a TV-ben, próbáljatok ilyen szemmel is nézni rá és nem csak a csini műsorvezető csajszit látni, aki reggeli-, főzős és egyéb könnyed műsorokban szerepel, hanem figyeljétek meg, hogy éppen milyen magyar tervező által készített ékszer van rajta és most már Ti is tudjátok, hogy ez nem véletlen :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hajrá Csilla, szeretünk Téged és szeretjük az ékszereidet:)

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr274135926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása