Back to the 60'-es: Swarovski 2012 tavasz

2012.03.17. 15:34 MomLovesDiamonds

 

A Swarovski idei kollekciója visszarepít minket a 60-as évekbe...

 

 

 

A frissítő tavaszi szellő és a 60-as évek divatforradalma idén tavasszal is megihlette a nagy divatházakat –gondoljunk csak a Louis Vuitton mindent ellepő pasztell madeira hímzett ruhácskáira, vagy a Reklámőrültek c. sorozat világsikerére.

 

 

 

 

 

 

Swarovskiék tanácsa, hogy ha szalagavatóra, vagy akár bármilyen (!) buliba készülünk, nem mást, mint cukorkaszínű miniszoknyát, vagy kisruhát vehetünk fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persze ajánlanak hozzá ékszereket is nekünk –a „think pink” jegyében, azaz rózsaszín rózsaszínnel, minden mennyiségben! A rózsaszín áradat mellett a virágminta, mint a 60-as évek kulcsmotívuma, egyben az ártatlanság és nőiesség jelképe szinte minden egyes ékszerben megtalálható.

 

Az új design szerint természetesen szinte minden, de minden rózsaszín, esetleg halványlila, valamint a cuki virágmotívum mellé a Swarovski csempész nekünk egy kis vintázs és persze glamúros hangulatot...

 

 

 

 

 

A romantikus, virágos ékszerek elegánsan kombinálják a modernt a régiessel, a vintázst az avantgárddal.

Habár úgy tűnik, hogy az édeskés kollekció darabjainál igen kötött, hogy mivel viselhetőek, mégis a pasztell kisruhák mellett máshoz is feldobhatjuk őket -farmerral, atlétával, shorttal, élénk színű ruhákkal, fehér inggel és kosztümmel is viselhetőek, és a sort még folytathatnánk...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben az szezonban tehát a jelszó: vissza  a 60as évekhez!  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr964322172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása