Május köve: smaragd

2012.05.02. 13:25 MomLovesDiamonds

Azt hiszem, minden a 2009-es Oscar-díjátadón kezdődött….

Angelina Jolie, kevesellve világhíres „kiegészítőjét”, Bradet, a letisztult stílusú estélyi ruhájához magára kapott egy 2,5 millió dollár összértékű, óriási smaragdokkal díszített fülbevaló-gyűrű szettet. Ezzel garantálta, hogy ismét róla beszéljen a világ, valamint visszahozta a divatba ezt a csodálatos drágakövet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen innentől kezdve mindenki smaragdot akart viselni:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Angelina pedig lassan védjegyévé fejlesztette nemcsak gyönyörű lábainak villantásait, hanem a legszebb és legóriásibb smaragd ékszerek viseletét is. Nincs még egy sztár, akinek vörös szőnyeges megjelenései ennyire egységesek, már-már egyszerűségig letisztultak, mégis mindig izgalmasak és újítóak.

Tanulhatunk Angie-tól -azaz törekedjünk a letisztult és elegáns megjelenésre, villantsunk minél többet:), és soha ne feledjük, hogy ne elégedjünk meg, csak a legjobbal!

Tehát viseljük kizárólag a legszebb kolumbiai smaragdokat:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr904484146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása