Májusi "kell": az óceánból a kifutóra

2012.05.15. 18:02 MomLovesDiamonds

 

A Swarovski-ház hírleveleiben ismét ellát minket tanácsokkal: melyek a májusi „kihagyhatatlanságok”?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos a Swarovski újra feltalálta a spanyolviaszt és nem mást, mint a tengerek világának vízszínű ékszereit javasolja nekünk –vibráló kékek, óceán-zöldek és türkizek, áttetsző „üvegszínű” gyűrűk és égkék nyakékek… ezerszer lerágott csont a koncepció, de a Swarovskinak ezt is megbocsátjuk, mivel újra és újra elvarázsol minket az ékszereinek csillogása és finom kidolgozása…

 

Amiatt, hogy szezonról szezonra (egy-két év kihagyással) tulajdonképpen ugyanazt ajánlgatják nekünk a nagy divat- és ékszerházak, tulajdonképpen akár hálásak is lehetünk: mivel biztosak lehetünk abban, hogy ha egy időtálló darabot beszerzünk, akkor mindig divatosak leszünk, legfeljebb egy-két évig „pihentetjük” kedvencünket a gardróbban, vagy ékszerdobozban, és máris újra ragyoghatunk.

Na mindegy, a Swarovski idén azzal az üzenettel tolja előtérbe (ismét) a kék ékszereit, hogy a kék szín segítségével eszünkbe juttassák a tiszta égboltot, a trópusi tenger színét és a vakációt.

Azt ajánlja, hogy ragyogtassuk fel májusi  outfitjeinket ezzel a színnel csakúgy, mint például az amerikaiak rajongott tervezője, Jenny Packham teszi ezt a 2012-es kollekciójában:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha pedig már unjuk a rengeteg kéket kékkel, akkor nemes egyszerűséggel öltözzünk tetőtől talpig fehérbe és ehhez dobjuk fel kontrasztként a kék ékszereinket.

Addigis, amíg mindenki elszalad a boltokba és holnap nyitáskor szétkapkodjátok a tengerkék ékszereket, egy kis video a Swarovski 2012 tavaszi reklámkampányából, ez éppen az olasz tv-megjelenésre készült:

Ennek a spotnak a werkfilmje szintén nagyon szép:

Kellemes ragyogást mindenkinek:)

Eszti

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr554514798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása