Happy Birthday Megan Fox!

2012.05.16. 20:23 MomLovesDiamonds

 

Hollywood legdögösebb és egyik legtöbb tetoválással bíró, "talán terhes" celebje ma betölti 26. évét...

 

A Tennessee-ből származó Megan Denise Fox hiába tanul drámát 5 éves korától, az A-listás sztárok nem igazán fogadták maguk közé.

Ám Megan cseppet sem zavartatja magát, boldogan él férjével, Brian Austin Greennel és a boldog pár a hírek szerint első gyermekét várja (bár a lapok szerint ez a hír még nem teljesen biztos).

 

 

 

 

 

 

 

A 10 db tetoválása mellett Megan két dolgot visel minden áldott nap: hát persze, hogy az eljegyzési- és a jegygyűrűjét!

Igaz, ez már a második gyűrű pár:) éspedig azért, mert az első eljegyzési gyűrűjét, a 2 karátos gyémánt "apróságot" amelyet szintén Birantől kapott Hawaii szigetén, zavarában rögtön be is ejtette a tengerparti homokba, és a gyűrű azóta sem került elő!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Míg mi, földi halandók egy ilyen balszerencse esetén akár szitával szűrnénk át minden egyes homokszemet és mikroszkóppal vizsgálnánk át a partot pár kilométeres körzetben, Megan persze nem tett semmi ilyesmit- ehelyett türelmesen várt, amíg jóképű és gáláns pasija meg nem lepte egy második lánykéréssel és a biztonság kedvéért nagyobb eljegyzési gyűrűvel, egy kb 20 000 dollár értékű, 3 karátos gyémánt-platina gyönyörűséggel.

 

 

Megan erre a gyűrű párra már jobban vigyáz, mint ahogy Brianre is (mivel az elmúlt években többször is szakítottak, ám az eljegyzés óta minden a legnagyobb rendben), és azóta már az esküvőt is megtartották, szintén Hawaii szigetén.

 

Minden jót kívánunk az ifjú párnak, születendő gyermeküknek és persze Boldog Születésnapot az ünnepeltnek:)


A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr114520911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása