American Idol-győztes esküvő: a Szépség és az Énekes

2012.07.26. 12:08 MomLovesDiamonds

Az amerikai Megasztár, az American Idol győztese, Lee DeWyze nősülésre adta a fejét,

jonnalee_mwphotography_0077$!600x.jpg

s ebből természetesen kedvenc esküvős blogom, a http://www.stylemepretty.com sem maradhatott ki...

jonnalee_mwphotography_0067$!x600.jpg

Az esküvőről szóló kisfilmben nekem nagyon sok dolog tetszik, és ebben a borongós időben mindannyian kicsit könnyebben kerülünk romantikus hangulatba, igaz? Ilyenkor jöhetnek az esküvős filmek, képek, ötletek!

Tetszik például Joanna ruhája: igazi habos-babos, és mégsem:) az alapvetően egyszerű vonalú ruhára nem a szokásos töménytelen mennyiségű csipkét, s alá nem óriási abroncsot tettek, hanem kis virág-buborékokat varrtak a ruhára, amely ettől egyszerre elegáns, csinos és vicces lett...

Az alapvetően hangsúlyos ruhához viszont csak pici gyémántokat visel (igaz, abból nem keveset): az eljegyzési- és karikagyűrűje mellett pici gyémánt fülbevaló, nyaklánc és karkötő, s hozzá az egyszerű, leengedett hajviselet  és láthatatlan smink pont elég, hogy elegáns, de nem túlzó legyen a megjelenése.

Tetszik, hogy az amerikaiak általában nem félnek a színes csokroktól: nagyon szép az egyensúly a pasztell és a színes között a dekorációban, és a koszorúslány-, illetve menyasszonyi csokorban is. 

Az áhítatos csönd helyett a papok is önfeledten tapsolnak és ünnepelnek együtt az ifjú párral:)

Rusztikus és egyszerű környezetben tartják a lakzit, de azért csak ott figyel egy gyöngyökkel és kristályokkal telerakott csillár:) -ilyenből egyébként külföldi esküvős blogokon rengeteget látok, itthon is használunk már ilyeneket?

Az esküvői vicces fényképezkedésből itthon is több lehetne:)

Az ifjú pár monogramjával díszített torta Magyarországon még mindig nem divat szerintem, de nekem nagyon tetszik:)

A fehér izzókkal díszített fákat pedig itthon szerintem csak karácsonykor használjuk, pedig esküvőre is nagyon szép... és végül ugyanez a helyzet a csillagszóróval: romantikussá és emlékezetessé teszik a pillanatot:)

 

Sok boldogságot Lee-nek és Joannának, a magyar ifjú pároknak pedig üzenem, hogy ne féljenek az újtól, és a magyar hagyományok mellé bátran csempésszenek egy-két formabontó, egyedi, vagy éppen giccsesen romantikus, emlékezetes ötletet:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr574679407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása