Victoria's Secret: 2,5 dolláros Fantasy Bra -2012:Alessandra! Első kémfotók

2012.10.16. 22:50 MomLovesDiamonds

Ugye tudjátok, hogy nagy kedvencem, a Victoria’s Secret 1996 óta minden áldott évben elkészíti a Fantasy Bra nevű pár millió dolláros kis szépséget, amely fehérnemű formájában ékesíti Victoria valamelyik angyalkáját, ám a megszokottal ellentétben a szatén és csipke mellett telis-tele van drágakövekkel és gyémántokkal?

Tavaly megemlékeztem a pillanatról, amikor a csodás Miranda Kerr öltötte magára 2011 kreációját, és valami meseszép volt… Idén pedig nem más, mint Alessandra Ambrosio kapta a lehetőséget, hogy a 2, 5millió USA dollár értékű, a new york-i London Jewelers designer csapata által alkotott gyönyörűséget viselje.

alessandra-ambrosio-feat.jpg

Alessandra miután májusban életet adott második gyermekének, egy gyönyörű kisfiúnak, most, októberben bomba alakkal  pózol az 5 200 (!!) db drágakővel kirakott Fantasy Bra-ban…

Amethisztek, zafírok, rubinok, és pink, sárga és fehér gyémántok… mindez 18 karátos rózsa- és sárga arany foglalattal… ez mind nem volt elég a Victoria’s Secret zseniális marketing csapatának, hanem idén még „megfejelték” az egészet egy, a melltartóhoz illő  deréklánccal, amely   természetesen szintén roskadozik a gyémántoktól és drágakövektől: többek között egy 12, 5 karátos és egy 20, azaz 20 karátos fehér gyémánt ékesíti azt…

victoria2012.jpg 

Hölgyeim, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, a várva várt december 4.-ei CBS TV-csatornán sugárzott, szokásos évi Victoria bemutatón megcsodálhatjuk a kifutón Alessandrát és „szépségeit”, a Fantasy Bra-t és a derékövet is!

Ja, említettem már, hogy mától egy 500 000 dollár értékű parfümöt is vásárolhatunk Victoriánál, hogy teljes legyen a kollekció? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr284853184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása