Szerelmi kötés Thomas Saboval: 2014 ősz-tél

2013.11.12. 19:21 MomLovesDiamonds

Thomas Sabo = marketingzseni

Ezt mindig is tudtuk... Évek óta csodálattal követem az új és még újabb ötleteket, amelyekkel a márka meglep minket. Főleg azt az átgondoltságot és ötletességet csodálom, amellyel az egyébként inkább trendkövető és elegáns, mint formabontó ékszerház  minden évben előjön: mindig vásárolhatsz náluk újdonságot, de minden kollekció az előzőre és a többire épül, így éveken keresztül építgetheted a saját Thomas Sabo-gyűjteményedet.

Idén a márka nagykövetet is választott, éspedig tökéletesen: Poppy Delevigne sokkal, de sokkal jobb választás, mint például világhírű húga, Cara Delevigne lenne: fényévekkel elegánsabb, kifinomultabb, szexibb és egyszerűen szebb. S ha ez nem lenne elég, Poppy már megszámlálhatatlan "legjobban öltözött" listán szerepelt, ruha- és kiegészítőtervezőket egyaránt megihletett, szóval egy igazi divatikon.

ThomasPoppy.jpg

A kollekció arca tehát hibátlan, lássuk a kedvenceket!

Szerelmi kötés, vagy más fordításban "szerelemcsomó" (love knot)

Arany-ezüst-rózsaarany színek, medálok, karkötők, fülbevalók -minden egyes darab a szerelem és a szerencse egy-egy jelképét ábrázolja. Ezeket a darabokat viselve átérezhetjük a szerelem "nincs kezdete és nincs vége" érzését, s ha babonásak vagyunk, mindehhez hozzápakolhatunk egy pár feng shui szerencseszimbólumot, hogy tényleg biztosra mehessünk :)

ThomasLoveKnots2.jpgThomasLoveKnots1.jpg

My Perfect Rings

Végre eljött az igazi arany(és ezüst és rózsaarany)kor, amikoris nemhogy nem ízléstelen, hanem egyenesen kötelező több gyűrűt egymás mellé, egymásra, egymás fölé felpakolnunk az ujjainkra, sőt, akkor vagyunk a legdivatosabbak, ha nem csak az ujjunkon, hanem ujjperceinken is viselünk egy-egy gyűrűt. A kollekció gyűrűit külön-külön is hordhatjuk (egy üzleti tárgyaláson divattrendeket még hírből sem ismerő, neadjisnten férfi partnerünknek mégsem magyarázhatjuk el a marketingstratégia mellett a legújabb gyűrűdivatot is), de remekül kombinálhatjuk is egymással, mondjuk egy lazább hétköznapra, vagy esti alkalomra...

ThomasRing2.jpgThomasRing1.jpg

Például ha este buliba készülünk, feltehetjük a My Perfect Rings gyűrűit, minél vadabb kombinációban, így tuti lesz az ismerkedés, hiszen ha csak egy pohár italt megfogunk, rögtön odavonzzuk minden pasi tekintetét kecses kacsóinkra... Így aztán ha az ismerkedés kipipálva, már vehetjük is fel a Szerelmi Kötés kollekció egy darabját :)


Végül pedig egy-két szó az angyalszárnyakról...

A hivatalos neve a minikollekciónak "tollak és szárnyak", de hát azért mégiscsak romantikusabb angyalszárnyakként viselni ezeket a szépségeket, ugye? Ide nem is kell több szó így karácsony előtt... Vegyük elő angyali arcunkat és segítsünk rá a hatásra ezekkel a szépséges kis szárnyacskás darabokkal!

ThomasAngyal.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr55629602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása