Viktória Titka és Csodái

2011.09.14. 20:40 MomLovesDiamonds

Akik ismernek, tudják rólam, hogy kb 20 éve, de lehet, hogy már óvoda óta kedvencem a Victoria’s Secret márka.

20 éves korom körül, első amerikai utam után évekig őrizgettem és álmodozva nézegettem újra meg újra a katalógusukat, amit hazamentettem magammal.

Amióta pedig Budapestre is lehet tőlük rendelni, boldogságom határtalan:)

 

 

Amellett, hogy imádom a Victoriás fehérneműket (na meg a Victoriás fürdőruhákat, a beauty termékeket, a hálóruhákat, a kiegészítőket, és és és  ….), nagyon tetszik a marketing stratégiájuk is: az évenkénti óriás „divat show-karneválok”, a vidám modellek, akik fancsali arc helyett bulizva és mosolyogva, ragyogva vonulnak a kifutón, a minden évben megalkotott Fantasy Bra, amely drágakövekből készül, millió dolláros értékben minden egyes évben,  na és a gyönyörű werk videóik.

 

Jelenleg csodás fotókat hoztam nektek az amerikai Elle-ből: egy fotósorozatot, ahol a gyönyörű Victoria-angyalok olyan álomszép ékszereket viselnek, hogy akár az ékszereikről is köteteket lehetne írni.

Az óriás ékszerek a „kevesebb több” helyett „a több több” elv jegyében kerültek a csajokra, hatalmas méretükkel, ugyanakkor kifinomultságukkal  rögtön rabul ejtve a szívemet (és nullára vágva a hitelkártyámat, hacsak a férjecskémnek szigorú megőrzésre oda nem adom). A fotósorozat mottója: „a bombázó stílus sosem megy ki a divatból”

–hát azt hiszem ezt minden egyes fotókockán bizonyítva láthatjuk.

 

Egyébként jelezném, hogy ez a fotósorozat az amerikai Elle magazin októberi számában jelenik MAJD meg, szept. 20.-ától kerül az újságosokhoz:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ráadásként pedig egy szépséges werk video a fotózásról, ahol maguk az Angyalok mesélik el a tapasztalataikat:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr233227948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása