A cipőkirálynő ékszerei

2011.10.17. 19:22 MomLovesDiamonds

 

Vágó Rékát eddig leginkább csak koronázatlan „cipőkirálynőként” ismertük, most azonban ő is beállt azon tervezők sorába, akik egyre több kiegészítőt (sőt később talán ruhakollekciót is?) alkotnak. 

Rékánál a cipők mellett eddig is vásárolhattunk csodaszép táskákat is (ugye a táska-cipő szent harmóniája),

 

most azonban Réka Kárpáti Róbert iparművész- ékszer designerrel együttműködésben egy vadonatúj ékszerkollekciót is alkotott. 

Az ékszerek egyelőre csak kapszulakollekcióban kerültek a nagyérdemű elé, de reméljük, hogy hamarosan egyre több és több darabból válogathatunk a csodás smukkokból:)

A kollekciót Réka és Róbert közösen alkotta meg, a rekavago cipők őszi-téli kollekciójára építkezve jöttek létre az ékszerek. Robi stílusa minden darabon fellelhető, erre hatottak Réka elképzelései. Robi általában kedveli az egyszerű formákat és a változatos anyagokat, ez tökéletesen passzol a rekavago cipők világához.

 

Az ékszerkollekció inspirációját Réka egy álomból merítette. A fekete, éjszakai erdőben kicsi lámpásként világító apró gombák és virágok emlék-képére készültek el az ezüst, arany és különleges égetett fa kombinációjából született gyűrűk, láncok és fülbevalók.

 

 

A nagyméretű, de letisztult formavilágú tárgyak a testen is, de akár dísztárgyként is funkcionálnak. Réka és Robi szerint az elkészült ékszerkollekció minden darabja olyan karakteres, amelyet élmény nézni, megfogni, viselni – karakteres, de nem egyszerű vonalvezetésükkel a természet csodálatos rendező erejét ismétlik meg.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr453309999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása