Az ősz színei az ékszereinkben

2011.11.05. 19:16 MomLovesDiamonds

 

A szombat esti bulizáshoz most egyszerűen csak szép képeket kaptok...

 

 

 

 

 

 

Ebben a képben az első látásra talán nem igazán egymáshoz illő színek harmóniája fogott meg -a türkiz "ruha", a rengeteg sárga arany, gyémántos ékszer, vörös körömlakk és erős smink -mégsem túl sok, hanem  elegáns, finom, egyben dögös az összhatás.

 

 

Az ősz meghatározó színei között minden évben megtalálható a lila valamilyen formája -az én kedvenc árnyalatom a padlizsán.

 

Imádom ezeket a képeket -akár inspirálhatnak is minket, ha elegáns, egyben bulis ékszereket szeretnénk.

Csodálatos amethisztek, gyémántok és más drágakövek -álmodozni mindig jó... Szerencsére azonban már a bizsu kínálat is olyan sokféle és szép, hogy nem muszáj drágakövekkel teleaggatnunk magunkat, hanem elég egy-egy szépen kidolgozott, különleges bizsu (persze a méret számít:), és természetesen legyen feltűnő:), és máris indulhatunk az éjszakai hódításra!

Azért búcsúzóul ismerjük el, hogy a gyémánt tényleg örök:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jó bulizást, vagy éppen pihizést mindenkinek!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr103356620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása